TRYCK

Offset eller digitalt?
Med tanke på att Tryckaren har satt tryck på tillvaron för företag runt om i Skåne och Sverige i över 100 år kan vi hävda oss som experter inom genren!

Offsettryck är en allmänt använd tryckteknik där den färgburna informationen överförs från en tryckplåt till trycksakens material (normalt papper) via en gummiduksbeklädd cylinder. Skall Ni beställa större upplagor trycker vi i offset, vill Ni däremot beställa mindre upplagor trycker vi detta digitalt.

Digitaltrycket har under de senaste åren mer och mer börjat komplettera den traditionella trycktekniken, offset. Till skillnad från konventionella tryckmetoder överförs informationen i en helt digital process från datamediet direkt till det material som trycket skall ske på. Med digitalt tryck kan vi även skapa högst personliga utskick med variabeldata. Genom vår variabeldatateknik kan Era utskick anpassas och skräddarsys för olika adresser och kunder. Kostnadseffektivt och enkelt när Ni tex ska skicka ut ett mindre antal säljbrev eller inbjudningar. Både text och bild kan varieras med variabeldata. När det gäller texten så kan även typsnitt och färg varieras mellan vem som är mottagare. Allt på en och samma gång!

Oavsett om vi trycker i offset eller digitalt så tar vi hand om Era trycksaker med professionellt efterarbete där vi kan skapa allt från visitkort, broschyrer och böcker till förpackningar och julkalendrar!

 

tryck_oldBESTÄLLNING?